{{EmailMarketing:Email.PreHeader.Clean}}
U ontvangt deze e-mail als relatie van Mavom. Bekijk de webversie.
Nieuwsbrief december 2020

Artikel

De juiste montagepasta kiezen

Dit artikel is geschreven om een handvat te bieden bij de selectie van een montagepasta. De keuze voor het juiste product kan een belangrijke rol spelen bij het voorkomen van allerlei vervelende bijzaken als passingscorrosie, vreten of ook wel koudlassen genoemd. 

    Lees meer

    Nieuw van DuPont

    MOLYKOTE® P-1042

    MOLYKOTE® P-1042 is een sterk hechtende vetpasta verrijkt met vaste smeermiddelen. Het werd ontwikkeld voor de smering van glijdende oppervlakken die worden blootgesteld aan hoge belastingen gepaard met direct inwerking van water en/of metaalbewerkings-vloeistoffen.

    Lees meer

    MOLYKOTE® P-1900

    Food Machinery pasta

    De MOLYKOTE® P-1900 Food Machinery pasta is een witte universele montage pasta voor zowel statische als dynamische toepassingen. Dit veelzijdige product is uitermate geschikt voor gebruik in combinatie met RVS wat veel gebruikt wordt in de voedingsmiddelen industrie.

    Lees meer

    CRC Ceramic paste

    De CRC Ceramic paste is naast tubes ook leverbaar in een spuitbus. Het is een universeel smeer- en montagepasta voor o.a. RVS verbindingen. Het voorkomt tevens passingscorrosie en koudlassen en is als vaste smeerstof inzetbaar tot 1.400°C.

     

    Lees meer

    Volg ons op:

    Producten |Privacy |Disclaimer |Contact |Uitschrijven