{{EmailMarketing:Email.PreHeader.Clean}}
U ontvangt deze e-mail als relatie van Mavom. Bekijk de webversie.
Nieuwsbrief oktober 2020

Dowsil EA-3838

Snellere verwerking, hogere productiviteit

Siliconen vormen een technologie die niet meer weg te denken is bij huidige verbindingstechnologieën. In dit artikel introduceren we een nieuwe hoogwaardige 2-componenten siliconen lijm technologie en lichten de voordelen die deze biedt bij seriematige productie toe.

Lees meer

Nieuwe Look & Feel

MOLYKOTE®

MOLYKOTE® is door de nieuwe eigenaar DuPont in een nieuw jasje gestoken. De nieuwe Look & Feel wordt gefaseerd ingevoerd op de verpakkingen en vanaf nu kunt u producten met het nieuwe logo verwachten in uw schappen. Ook is er een nieuwe MOLYKOTE® speciaal smeermiddelen website gelanceerd: www.molykote.com

Lees meer

Case Study:

ASML Glue 2.0

Microchips. Je komt ze overal tegen van computers en camera’s tot mobiele telefoons, tablets en paspoorten. Ongeveer 90% van de machines die deze microchips produceren worden gemaakt door ASML in Veldhoven.

Lees meer

Make-over

MOLYKOTE® Smeerwijzer

Na ruim 10 jaar vonden we het tijd om de Smeerwijzer een make-over te geven. Niet alleen zijn er in 10 jaar vele nieuwe producten geïntroduceerd, maar ook onze huisstijl is vernieuwd. De opzet van de nieuwe smeerwijzer is ook iets gewijzigd en gebruiksvriendelijker.

Lees meer

Volg ons op:

Producten |Privacy |Disclaimer |Contact |Uitschrijven