De ROwasher reinigingstafels

ROwasher: energiezuinige reinigingstafels

Energiezuinige reinigingstafels: ROwasher

De ROwasher reinigingstafels maken gebruik van een unieke combinatie van een reinigingsmiddel op waterbasis en micro organismen om vervuilde onderdelen te reinigen. Het vervuilde reinigingsmiddel wordt vervolgens gefilterd met een filter waarin micro organismen zitten, welke o.a. olie en vet resten omzetten naar water en CO2. Zodoende wordt het vervuilde reinigingsmiddel niet alleen gefilterd, maar ook continue gezuiverd waardoor dit veel langer meegaat.

 

De voordelen van de nieuwe ROwasher reinigingstafels

 1. Unieke reinigingsmethode waardoor reinigingsmiddelen langer meegaan en dus minder snel vervangen hoeven te worden. U bespaart flink op het afvoeren van afval.
 2. Het reinigingsmiddel wat in de ROwasher gebruikt wordt is veilig voor werknemers. Een afzuiginstallatie vanwege schadelijke dampen is overbodig en maakt de Rowasher daarmee overal inzetbaar.
 3. De ROwashers zijn allen dubbelwandig uitgevoerd, waardoor er minder warmteverlies ontstaat en u dus bespaart op uw energieverbruik.
 4. De ROwasher heeft een energiebesparende Eco Modus die automatisch aangaat wanneer de machine niet in gebruik is ('s nachts en in het weekend). Hierdoor daalt het energiegebruik nog eens flink.
 5. Alle onderdelen zitten in 1 service unit, waardoor onderhoud en eventuele vervanging in een handomdraai zelf uit te voeren is en u dus bespaart op servicekosten.
 6. De ROwasher schakelt zichzelf uit als het minimale vloeistofniveau is bereikt. Dit zorgt voor extra veiligheid. Suppletie van de ROwash vloeistoffen is eenvoudig.

Een overzicht van de beschikbare ROwasher modellen

ROwasher 300 Reinigingsbak Mobiel:

ROwasher 300 Reinigingsbak Mobiel: 

Deze mobiele ROwasher 300 is de ideale oplossing als u op verschillende locaties moet reinigen zonder te investeren in meerdere machines. Beschikt over hoogwaardige 360 ° roterende voorwieltjes en vergrendelbare remmen voor gemakkelijke, veilige wendbaarheid. Reinigen daar waar je het nodig hebt.

 

 • 150kg laadvermogen
 • Totale afmetingen: L86 x B71 x H108cm
 • Afmetingen binnenbak: L67 x B58 x D17cm
ROwasher 500 Reinigingsbak vast

ROwasher 500 Reinigingsbak Vast:

De ROwasher 500 is identiek aan de ROwasher 300 met uit zondering van de wielen; deze zijn vervangen door stevige poten.

 

 • 150kg laadvermogen
 • Totale afmetingen: L86 x B71 x H106cm
 • Afmetingen binnenbak: L67 x B58 x D17cm
ROwasher 800 Reinigingsbak Vast Groot:

ROwasher 800 Reinigingsbak Vast Groot:

De ROwasher 800 is grotendeels gelijk aan de ROwasher 500, maar is uitgerust met een veel grotere bak waardoor het reinigen van grotere onderdelen mogelijk is. Tevens is de ROwasher 800 uitgerust met 2 zelfreinigende borstels waardoor er met 2 personen tegelijkertijd gereinigd kan worden.

 

 • 200kg laadvermogen
 • Totale afmetingen: L126 x B97 x H109cm
 • Afmetingen binnenbak: L101 x B80 x D19cm

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 172 436 361.

To Top