Mavom is distributeur van Bostik Born2Bond

Mavom is distributeur van Born2Bond lijmen van Bostik

Born2Bond

Lijmen van Bostik

Bostik biedt voor vrijwel elke toepassing een oplossing op maat. In een eigen laboratorium ontwikkelt en test Bostik constant nieuwe technieken en toepassingen. Recentelijk is het Born2Bond productenpakket toegevoegd. Dit zijn 1- en 2 component snel uithardende lijmen. Binnen enkele seconden na het aanbrengen bereiken ze een hoge verbindingssterkte met een goede hechting op metalen, glas, composieten, kunststoffen of elastomeren. De lijmen hebben geen warmte nodig om uit te harden, waardoor er minder apparatuur en ruimte nodig is. Bovendien bezitten ze uitstekende verouderings-en verweringseigenschappen.

 

Andere voordelen:

  • Geurarm voor een comfortabele productieomgeving
  • Lage blooming voor eindproducten met een hogere kwaliteit
  • Hoge slagvastheid voor betere prestaties

 

Born2Bond bij Mavom

Bij Mavom kunt u terecht voor:

  • 1K; ultra producten
  • 2K; structural, repair en flex producten
  • LIGHT LOCK; dual cure producten

 

Over Bostik

Bostik is een toonaangevende wereldspeler op het gebied van lijmen en afdichtingsoplossingen. Al meer dan 125 ontwikkelt Bostik slimme en innovatieve oplossing die in ontelbare toepassingen zijn terug te vinden, zoals bij de fabricatie en assemblage van producten binnen diverse sectoren zoals de automotive, luchtvaartindustrie, railway en ook in de bouw.

Meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden van Born2Bond? Bel ons direct voor persoonlijk advies via +31 172 220 420 of maak een afspraak.

2K flex producten Born2Bond Bostik

2K Flex

1K Ultra producten Born2bond Bostik

1K Ultra

Licht lock dual cure products Born2Bond Bostik

Licht lock dual cure

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 172 436 361.

Neem contact met ons op
To Top