Food and Beverage Brochure

Nieuw: Food and beverage brochure

Nieuw: Food and beverage brochure

De dranken- en voedingsmiddelenindustrie is constant in ontwikkeling als gevolg van nieuwe processen, nieuwe installaties en nieuwe regelgeving.
 

Het wordt steeds belangrijker in deze industrie om alleen gecertificeerde chemische hulpstoffen te gebruiken in de zone waar daadwerkelijk de productie van voedsel plaatsvindt. Met chemische hulpstoffen bedoelen we hier smeermiddelen, reinigers en kitten. Gecertificeerd betekent dat een internationaal erkende instantie, bijvoorbeeld het Amerikaanse NSF, de producten heeft getest en heeft goedgekeurd voor gebruik in de voedingsmiddelen industrie.
 

Mavom heeft een uitgebreid portfolio samengesteld van gecertificeerde chemische hulpstoffen die te gebruiken zijn in de dranken- en voedingsmiddelenindustrie. Met trots presenteren wij deze productbrochure met een assortiment aan producten van bekende en gerenommeerde merken zoals MOLYKOTE, JAX, CRC en DOW.

 

De brochure is digitaal te downloaden.

Merken in de brochure

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 172 436 361.

To Top