Auto led

Webinar

3M oplossingen voor de automotive industrie

Bent u werkzaam in de automotive sector? Dan organiseert onze leverancier 3M twee interessante webinars voor u.


Webinar: Cost effective cleaning process for the Automotive Industry using 3M™ Novec™ Engineered Fluids

Het 3M™ Novec™ Engineered Fluids-assortiment is ontwikkeld als een duurzame en kosteneffectieve vervanging voor sterk gereguleerde oplosmiddelen, zonder afbreuk te doen aan de hoge eisen van reinheid bij het verwijderen van deeltjes die vastzitten op geassembleerde PCB's of in blinde gaten van mechanische onderdelen. Wanneer 3M Novec-vloeistoffen worden gebruikt in geschikte apparatuur, worden de reinigingscyclustijden en het drogen, de ruimtevoetafdruk, het oplosmiddelverbruik en de emissies aanzienlijk geoptimaliseerd. Dit leidt tot een verlaging van de totale reinigingsproceskosten op jaarbasis en per te reinigen onderdeel.
 

Wanneer? 21 september van 10:30 tot 11:30 uur.


Webinar: Protection of Automotive Electronics against corrosivity using 3M™ Novec™ Electronic Grade Coatings

Elektronische apparaten voor auto's zijn compacter en geavanceerder dan ooit, wat het uitdagend kan maken om componenten te beschermen tegen milieuverontreinigingen. 3M™ Novec™ Electronic Grade Coatings zijn fluorpolymeercoatings die een hoge hydrofobiciteit en oleofobiciteit vertonen. Ze vormen afstotende ultradunne lichtgewicht lagen die zijn ontworpen om gevoelige elektronica te beschermen tegen vocht, zwavel, vervuiling en vuil. Ze zijn snel en eenvoudig aan te brengen door middel van dompelen of spuiten zonder dat een nabehandelingsproces nodig is.
 

Wanneer? 7 oktober van 10:30 tot 11:30 uur.

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 172 436 361.

Neem contact met ons op
To Top